Archief 2010

30 december 2010

Winterklaar

Adrie heeft zijn fiets inmiddels winterklaar zoals uit bijgaande foto blijkt. Gezien de omstandigheden in en rondom Sibberiƫ zou deze ook bij ons goede diensten bewijzen... Alvast veel veilige en gezonde fietskilometers toegewenst in 2011!

21 december 2010

Kerst- en Nieuwjaarswens

Vanuit de Verenigde Staten stuurde Adrie ons deze toepasselijke Kerst- en Nieuwjaarswens. Uiteraard sluiten wij ons daar graag bij aan!

1 oktober 2010

Start Winterseizoen

Aanstaande zondag, 3 oktober, start het winterseizoen. Het vertrek van de zondagse ritten zal plaatsvinden om 9.30 uur. Vertrek als gewoonlijk vanaf ons clublokaal.

15 juli 2010

St. Rosamarkt

Vanwege de St. Rosamarkt aanstaande zondag (18 juli) zullen we bij wijze van uitzondering vertrekken vanaf de hoek Rosastraat/Sibberkerkstraat. Dank aan Breur voor de herinnering!

21 juni 2010

De Tour in Spa, verplaatsing Sterrit

Op maandag 5 juli zal de tweede etappe in de Tour aankomen in Spa. Uiteraard willen wij daar niet ontbreken. Een 10-tal leden heeft al aangekondigd om die dag richting Spa te fietsen (vertrek om 9.00 uur). Mocht je je nog niet hebben aangemeld, laat dit dan weten via tourdefrance@cyclistsibbe.nl.

De geplande sterrit van 4 juli (Kalterherberg) zal verreden worden aanstaande zondag, 27 juni. Vertrek om 8.00 uur vanaf ons clublokaal.

17 mei 2010

Linckens Wielertenue (vervolg)

Als dank voor het feit dat Patrick ons 'in het nieuw' heeft gestoken ontving hij uit handen van onze voorzitter een prachtige teamfoto. Dit alles onder het toeziend oog van Marc Lotz (zie bijgaande foto's gemaakt door Hans).

7 april 2010

Linckens Wielertenue

Onderstaand de eerste foto's van de vers uitgereikte Linckens Wielertenues. De foto's zijn genomen op 28 maart voor het bedrijfspand van Patrick.

28 maart 2010

Jaardienst Ton

17 maart 2010

Foto's Carnavals-spinnen

Dat er ondanks het winterse weer van afgelopen maanden volop getraind werd weten we natuurlijk allemaal. Soms verschijnen er ook foto's met harde bewijzen. Het hoofddeksel van Ger laat natuurlijk weinig te raden over betreffende de datum van de opname...

12 maart 2010

Foto's Jaarvergadering 2010

Met dank aan onze 'huisfotograaf' Hans, ziet u hierbij een aantal 'sfeerfoto's' van onze jaarvergadering afgelopen dinsdag.