Archief 2009

Het weer in Sibbe

14 december 2009

Kerstrit Banneux

Onze traditionele Kerstrit naar Banneux zal plaatsvinden op donderdag 24 december aanstaande. Vertrek vanaf Café a/d Kirk om 9.00 uur.

2 oktober 2009

Start Winterseizoen

Aanstaande zondag, 4 oktober, start het winterseizoen. Het vertrek van de zondagse ritten zal plaatsvinden om 9.30 uur. Vertrek als gewoonlijk vanaf ons clublokaal.

3 september 2009

Einde Seizoen

Ter gelegenheid van het einde van het wielerseizoen 2009 zal er op vrijdag 9 oktober een gezellig samenzijn voor alle leden plaatsvinden in ons clublokaal. Aanvang 20.30 uur.

3 september 2009

Geen Sterrit aanstaande zondag

De Sterrit van de A-ploeg die gepland stond voor aanstaande zondag zal niet doorgaan. We vertrekken om 9.00 uur voor een reguliere trainingsrit.

17 juli 2009

St. Rosamarkt

Vanwege de St. Rosamarkt aanstaande zondag (19 juli) zullen we bij wijze van uitzondering vertrekken vanaf de hoek Rosastraat/Sibberkerkstraat.

22 april 2009

Recruteren voor 'Cyclist'

Tijdens de ploegenpresentatie voorafgaand aan de Amstel Gold Race hebben wij Breur en Roger op pad gestuurd om nieuw talent te recruteren voor onze wielerclub. Zij spraken met kandidaat-leden als Karsten Kroon (zondags naar goede Boogerd-traditie tweede), Andy Schleck (zondag nadien winnaar van Luik-Bastenaken-Luik), Carlos Sastre (afgelopen jaar nog Tourwinnaar), Cunego (oud-winnaar Amstel) en Freire (ex wereldkampioen).

Of de onderhandelingen resultaat opgeleverd hebben is nog onbekend. Wel waren de renners uitermate vereerd dat zij met het veelbelovende talent uit de familie Caelen op de foto mochten...

7 april 2009

Eerste Sterrit op Paasmaandag

Vanwege de Amstel Gold Race 19 april is onze eerste sterrit (Chaudfontaine) verplaatst naar Paasmaandag 13 april om 8.30 uur, zie ook: programma

27 maart 2009

In Memoriam - Ton Jacobs

Gisteren bereikte ons het trieste bericht van het overlijden van onze fietsmaat Ton Jacobs. Ton was ruim 30 jaar lid van onze vereniging. Als bestuurslid en penningmeester was hij een van de drijvende krachten bij tal van activiteiten. We zullen zijn inzet en enthousiasme enorm missen. Vanaf deze plek wensen we zijn familie veel sterkte toe bij dit grote verlies.

Terugdenkend aan de mooie momenten met Ton op en rond de fiets kwam onderstaande brief boven. Deze brief heeft Ton geschreven aan de deelnemers van de 'Cyclst Tour des Grandes Alpes'. Deze brief maakt zijn liefde voor de fiets, de vereniging en zijn betrokkenheid duidelijk...

26 maart 2009

Attentie: de zomertijd komt eraan!!

In de nacht van zaterdag 28 maart naar zondag 29 maart a.s. gaat de klok één uur vooruit en nemen we afscheid van de wintertijd.

Zowel de A als de B groep vertrekt op zondag 29 maart a.s. 9.00 uur vanaf Café Aan de Kirk. De A groep volgt vanaf deze datum het programma zoals vermeld op deze website (zie programma).

18 maart 2009

Foto's Jaarvergadering 2009

Op een goed bezochte jaarvergadering werd Ton geëerd voor 30 jaar lidmaatschap en inzet voor onze vereniging. Helaas kon hij er deze avond niet bij zijn. Hieronder nog een aantal 'sfeerfoto's'.

13 februari 2009

Jaarvergadering 2009

Op dinsdag 10 maart aanstaande zal onze jaarvergadering gehouden worden. Start om 20.00 uur in ons clublokaal. Nadere informatie volgt.

Nieuws Archief 2008