Archief 2011

1 december 2011

Traditionele Kerstrit naar Banneux op 24 december

Als de weergoden ons dit jaar beter gezind zijn dan vorig jaar rijden we op 24 december onze traditionele Kerstrit naar Banneux. Vertrek om 9.00 uur vanaf ons clublokaal.

1 december 2011

Marc Lotz overhandigt nieuw wielertenue 'B' ploeg

Klik hier voor meer informatie.

2 november 2011

Fietsweek Alpen 2012

Hoewel de temperaturen buiten anders doen vermoeden is het seizoen 2011 weer tot een einde gekomen. Tijd dus om terug te blikken, maar vooral ook om plannen te maken voor het nieuwe jaar!

Zoals de meesten van jullie wellicht al weten heeft Jos Braam een voorstel gedaan voor een fietsweek in de Alpen. Het eerste deel van die week zou plaatsvinden in en rondom Cuneo (in het Italiaanse deel van de Alpen). Vervolgens zou er een verplaatsing naar Frankrijk zijn (waar mogelijk per fiets). In totaal zijn we een week van huis (zaterdag-zaterdag) waarvan 2 reis-dagen. Een leuk plaatje met cols rondom Cuneo vind je hier: http://www.faustocoppi.net/viewobj.asp?id=256#.

Langs deze weg willen we jullie interesse peilen voor deze onderneming en een indicatie krijgen over welke week jullie voorkeur heeft. We willen pas na afloop van de schoolvakanties vertrekken en moeten natuurlijk terug zijn voordat het WK in Valkenburg van start gaat!

Mocht je interesse hebben (en je hebt geen uitnodiging gekregen via 'afspreken.nl') laat dat dan snel weten via alpen2012@cyclistsibbe.nl

29 september 2011

Afsluiting seizoen 2011

Op vrijdagavond 7 oktober willen wij het seizoen 2011 afsluiten en alvast vooruitkijken naar het volgende jaar. Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd in ons clublokaal, vanaf 20:00 uur.

Zegt het voort!

13 juli 2011

Nieuwe 'Cyclist koploper'

Harold heeft de rol van 'Cyclist koploper' overgenomen. Zijn pagina vind je hier. Hij heeft al aangegeven binnenkort de kop over te geven aan Breur...

24 juni 2011

Cyclist Tourtoto

Morgen is het nog een week tot de start van de Tour. Met twee Limburgers onder de geselecteerde renners belooft het een spannende tijd te worden. Om de spanning en het amusement verder te verhogen organiseren we dit jaar een Tourtoto. Inmiddels heb je hierover een mail ontvangen. Mocht dat niet het geval zijn, laat het dan even weten via maurice@cyclistsibbe.nl. We rekenen op een groot aantal deelnemers om er een spannende wedstrijd van te maken.

30 mei 2011

Hemelvaartsrit naar Banneux

Aanstaande donderdag (Hemelvaartsdag) wordt er onder leiding van Breur een rit naar Banneux gemaakt. Het tijdstip van vertrek is vervroegd naar 8.00 uur.

9 mei 2011

Jean naar Santiago

Over precies 1 week (op maandag 16 mei) zal onze voorzitter Jean per fiets vertrekken naar Santiago de Compostela. Hij zal ons via zijn blog op de hoogte houden van zijn belevenissen. Wij wensen Jean veel succes bij deze onderneming!

12 april 2011

Cyclist 'koploper'

Tijdens de jaarvergadering werd het al aangekondigd en nu is het dan zo ver. Met enige regelmaat zetten we een Cyclist renner in de schijnwerpers als 'koploper'. Ger demarreert als eerste. Zijn wetenswaardigheden zijn hier te vinden. Hij heeft al aangegeven de koppositie binnenkort over te dragen aan Harold...

11 april 2011

Toerversie Amstel Gold Race

Zoals gebruikelijk nemen diverse leden van Cyclist deel aan de toerversie van de Amstel Gold Race. Verzamelen aanstaande zaterdag om 8.00 uur bij Ger (Christinalaan 37).

12 maart 2011

Uitnodiging jaarvergadering 2011

Onze jaarlijkse ledenvergadering zal gehouden worden op woensdag 23 maart om 20:00 uur in Café aan de Kirk. Namens het bestuur willen we alle leden van harte uitnodigen.

16 januari 2011

Geslaagde eerste 'Ertesoptogh'

Toen Jos Braam zijn uitnodiging stuurde voor een 'ertesoptogh' vroor het zo'n 10 graden en lag er 20 centimeter sneeuw. Jan vroeg zich destijds (niet geheel onterecht) af waar hij het optimisme vandaan haalde. Vandaag bleek dit optimisme echter niet ongegrond. Onder droge omstandigheden, bij een aangename temperatuur en een bijna lente-achtig zonnetje kwamen we naar de start bij de ouders van Jos.

Na een kopje koffie en een stuk peperkoek gingen zo'n 25 man op pad (verdeeld tussen een 'weg' en een 'MTB' groep). Op de weg ging het onder leiding van Jos via Houthem en Meerssen richting Voerstreek. De lange klim richting Hagelstein werd nog niet door iedereen goed verteerd. Gelukkig ging het vervolgens met een stevige wind in de rug snel richting Valkenburg. Daar wachtte naast koffie en cola een heerlijke kop erwtensoep die er bij menigeen goed inging.

Complimenten aan Jos en zijn familie voor de perfecte verzorging vandaag! Het begin van een nieuwe traditie...?

7 januari 2011

Droevig bericht

Ons bereikte het bericht dat de moeder van ons medelid Guus Franssen in haar 100e levensjaar is overleden. Wij wensen Guus en zijn familie sterkte met dit verlies.